Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbad



Sliter av alla plagg
Naken i vind

Hud reser ragg
Rodnande kind

Fri att få vara
Andas och le

Min kropp i det bara
Under kan ske




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 311 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-25 13:14



Bookmark and Share


  Stay Golden
Lovely <3 Nature-girl
2019-11-07

  Peter Kohlm VIP
Fina bilder. Snyggt!
2019-10-29

  SatansSon VIP
bra skaldat om lust. den starkaste av titanerna
2019-10-29

  Lars Hedlin
Stark avklätt och full av liv och känsla!
2019-10-27

  Gin83
Hoppfull
Sensuell
Vacker
Visuell

Jättefin
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem