Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skäms


Skamlig oro

Jag skäms alltså finns jag
Jag skäms över min oro
Vill att den ska försvinna
Den drabbar mig
Jag slår i blindo för att den ska försvinna

Acceptera
Acceptera att du blir orolig
Acceptera att du blir arg
Det är inga fula känslor
De är högst mänskliga

Erkänn och acceptera

Agera om du kan påverka sitationen
Men sitt inte på dina händer och skrik




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mackan 1966 VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-25 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP