Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poesiantologi 2019/2020


Ångest

På psykmottagningen Unga Vuxna
får du vara den du är
vi ser förbi ditt hårt sminkade ansikte
huvtröjan, en koja att gömma sig i
tatueringar, ormslingor på din hud
piercingar, triggerpunkter för smärtan
ärr, vitnande rader på armarna

Släpp din hårda mask
lämna den i väntrummet
berätta om oron och mörka tankar
panikattackerna och mardrömmarna
ångesten som kramat all glädje ur ditt liv
men du vill ändå leva

Vi finns här för dig
när livet är för svårt
här får du vara skör
visa dina sår
du är en av många
vilse mitt i val av väg
i gränslandet mellan barn och vuxen
här bjuds vila, värme, vänlighet och Lergigan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-05 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP