Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett och två


Äta sova och föröka sig

Behoven är dessa
Tvåan vill mer
Och det skapar kaos




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-25 21:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd tanke...
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano