Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

 

Bortom träden välviljan 

rullande mot oss. Fångade

Himlen len 

mot våra ben. 

solen som i streck  in i hemvandheten

den aldrig glömt

Ett ögonblick. Allt 

still. Lova mig viskade hon. Inget

annat. varje 

dag dricka tea med mig 

blunda 

ta mina fötter 

 

intet mer. Solens streck. I sekunder  

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-10-26 02:25



Bookmark and Share


  ULJO
Fint skaldat
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP