Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klaganden och råmanden. När Storebror checkar in.

Varför ska banken ha reda på hur mycket jag tjänar?
Och hur mycket jag sparar?




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-10-26 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim