Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan se dig själv med nya, eller unga ögon.


Renomme`rande beundran, dock skall du inte värdera.

Tänk om...
Just varje tanke...
Väckte förundran.

Observera den.
Är förundran, en typ av Renomme`?




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger
Publicerad 2019-10-26 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim