Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativ ådra, Kreativ Skuld.

Substansiellt; Som ett annat ord för något som är viktigt existensiellt; Varför gör det som jag älskar mest,när jag håller på med det, att jag får ångest?


Och svaret, om jag grunnar på det...
Är skuld.

Varför?
Och Varför?
Hade ett intellektuellt samtal med någon, då hon ställde denna basala fråga.




Bunden vers av Mim
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-10-26 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim