Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg tillbaka


I spegelglaset
Du
som faktiskt
rest dig
ur sängen
Kanske är din
form på väg tillbaka
Har längtat så länge
efter din rätta form
Så länge var du konturlös
Ditt liv så utan möjliga
lösningar
Själv har jag ännu
inte rest mig
Men är glad för din skull
och min
När jag på avstånd ser dig
återfå formen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-26 10:23



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Känns som ett relationsdrama mellan två parter som kommit olika långt i livet.
2019-10-26

  BenGust VIP
Inför utmaningar och nya situationer kan vi till mans bli konturlösa. Men väl inne
i vårt rätta element lever vi upp.
2019-10-26

  Kungskobran VIP
Det är viktigt med resning
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP