Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nötknäppa

 

solen stiger sakta 

lyckan smyger längs med vassen 

Fåglar talar på ett hemvant språk 

Du är i mig inom mig men långt 

långt bort 

 

tänk vad kärlek kan vad den förmår 

Två sidor av en dörr 

lyckades glida genom. materialet. 
oskadd ytterst påverkad. 


Urbergets kraft  i ögonvrån de 

äldres ilskna skuggor och över de svarta 

skrifterna silar blicken bort okvädet 

 

likt damm avlägsnas 


solen reser sig 

lyckan stegrar sig 

 

Mot skyn 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-26 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP