Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F r u k t

Här bär vi vatten från en brunn och stannar till vid Rachmaninovs hand och ser en möbelbutik med intressantare format och människor som försvinner när tiden fryser långsamt, tårarna kommer med språket då ingen saga fjärmar nattens fjäll.

I natten är det varma som förjagar, hösten biter hårdare och stäppgräs, som du misstar för träd, och andra tjechovska detaljer passerar drömmens fjärdningsväg och orden bryter tid i en vindpust.

[med kaffe]

Står här i det oförställda allvaret och ser igen när vi öppnar ögonen och andas och lyssnar till tystnaden mellan solon, musiken slår mig ner i stolen, “Things we did last summer’, när höstregnet slår på rutan.

Du har aldrig sett Paris i regn, men läst om antenner i samma väderlek, när vi gick från men inte visste, men anade varthän.





Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-26 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mäktigt.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP