Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortdkt


GLÖMSKA

Allt man vill glömma
det sitter kvar,
grämer, gnager och svider.
Men allt man vill minnas
försvinner fort
när man av glömska lider.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-26 13:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänker på dem som lider av dåligt korttidsminne...de kommer ihåg mycket från förr, men glömmer på några sekunder vad som just sagts... tänkvärda ord...
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl