Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnad



Tillvaron kort

rymden lång

den tröstlösaste

längsta gång



men i klanger

sjusjungande sort

för minnena skevnar

min levnad bärs bort




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-26 13:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vad är
levnad
2019-10-27

    Lena Staaf VIP
Vårt lilla liv som en fluglort i evigheten. Och ändå tycker vi att det är det största som hänt oss.
2019-10-26

  Öknens Ros VIP
Vackert skaldat.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP