Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolex

iklädd enbart sin klocka

som visade inte bara tid och datum

 

utan ännu mer på ställning

status och konsumtionsförmåga

 

dog han

 




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-26 13:19



Bookmark and Share


  SatansSon
till Himmelriket kanske.
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson