Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av världens finaste hund


Jeppe

 

Du som var familjens glädjetroll

men var en envis terrier

Du sov i vår säng - i lugn och ro

och din varma päls – så mjuk och go

målade världen i dina egna färger

och busade med din fina boll




Bunden vers (Rim) av Nils-Robert
Läst 340 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-26 14:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så målande beskrivet
med ord fyllda av kärlek
om den stora saknaden
efter en kär familjemedlem
som nu fortsätter att leva
i ert hjärta genom alla
fina minnen


2019-10-27

  Karina"Kia"
Åå! Så kärleksfullt och varmt skrivet<3
Vackert och en ödmjuk känsla du skrivit ner om er bästa vän och hur stor saknaden är.
Kram
2019-10-27

  överlevaren VIP
En kär fyrbent familjemedlem...ömsint ordat om en smärtsam saknad.
2019-10-26

  ULJO
Tragiskt att läsa
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert