Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utelämnat



Stengruset raspar.



Dimhänget följer ens spår.



Allt blev inte sagt.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-26 17:52



Bookmark and Share


  Boel Lindell
Finns en fin, gåtfull stämning i din haiku som jag gillar.
2019-10-27

  Lena Själsöga Keijser
detta outsagda vilket ofta får oss att hänga utan ...
2019-10-27

  Öknens Ros VIP
Gåtfull haiku.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP