Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En födelse

Jag är ägare till en penna

Som en inre röst
lyser tydligt sin väg
när orden skrivs ner
på riktigt i stunden präntas på papper ner

Lyser tydligt
Powerful

Jag äger en dikt
Jag,Du...Jaget
en leverans

Tar pennan
Tar makt över ord

Kort sagt

En skriven röst
skrivs ner eller upp




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-26 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skildrar du dikternas födelse. Bra skrivet! Det är sant, den som har utvecklat sitt eget språk är mäktig.
2019-12-15

  Anya VIP
Vad fint om skrivprocessen. Bra flyt.
2019-11-12

  MALVAA VIP
Bra skrivet om pennan
Må din penna lysa tydligt din väg mot en fin framtid ;)))
2019-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om de skrivna orden och deras inverkan på läsarna!

2019-11-02

  Monika A Mirsch VIP
Stimulerande lustfyllda slingor kring skrivandets under-värld.
2019-11-02

  Lars Hedlin
Underbart! JA visst är det så! kram
2019-10-27

  överlevaren VIP
Bra ordat om skrivandets kraft!
2019-10-27

  ULJO
Der skrivna ordet skänker mycket tröst
2019-10-27

  Rise Little One
“En skriven röst” skänker oss både glädje och tårar. Tack för de fina orden från din poetiska penna vännen.
2019-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
Det enkla är det sköna värt, tänker jag när jag läser din text och jag blir glad, för jag vet hur det känns när du "Tar pennan Tar makt över ord"
Jag äger också en penna och det är jag glad för!
Tack för en fin dikt!
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"