Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om pengar. Handlar om så mycket annat. Ytligt eller djupt, det får du avgöra.


Ingenting som föds på träd.

Riktiga texter föds inte på träd.
Inte heller RIKTIGA filmer.












Essensen av alla motsägelsers motsägelser; Varför skriker du så mycket?
Varför är du så tyst?

Varför skriver du så korta texter?
Varför skriver du så långa texter?

Varför skriver du utan en röd tråd?
Varför och Varför, har ingen ställt sig frågan;
Varför skriver du MED en röd tråd?




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-10-27 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim