Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite både och

Om man trycker på en osttub så kommer allt det goda fram
Om man trycker på en människa så kommer både gott och ont fram
Tryck inte så hårt

Knacka inte så hårt som på ett kokt ägg
Är både stark och skör
Bär på liv

Stoppa brödrosten i tid
Bränt smakar illa

Mörk choklad kan vara gott
Trots den bittra smaken

Citroner är ok
Fast att dom är sura

Lite chilli ger ett sting
För mycket kan förstöra en rätt




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-27 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni