Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt. Det var aldrig meningen att göra dig illa. Förlåt.


Run Darling. Just Run.

[And I don't blame you, dear
For running like you did all these years
I would do the same, you best believe
And the highway signs say we´re close 
But I don't read those signs anymore
I never trusted my own eyes.
-Stubborn love - The lumineers. ]

 

Vi hittade alltid varandra vid ångestens början.
Och jag kunde aldrig motstå den dramaliknande vägen som vi målade upp.
Det gjorde tillvaron lite mer spännande.

Och kanske började jag att leta och skapa tragedier och konflikter för att hålla något vid liv.
För att hitta den där bekräftelsen som jag var så beroende av. 
Om jag visste att du älskade mig

Trots allt och inte tvärtom.

Då kunde jag lägga mina tasiga delar i din famn och vänta på en lagning som aldrig blev klar.
Jag kunde ta med dig ner i mitt fall.
Skapa något drama som jag ville jämföra med shakespeare. 

Och på samma sätt som du gjorde oss båda en tjänst genom att lämna 
Så lärde du dig aldrig riktigt att med mig, dig och oss är det aldrig enkelt.  

 




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-27 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan