Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mammalia scrotum.


Det lilla egot

Ibland vill man
bara trycka
in sitt vildollon
till noshörning
i egna

rövhålet

så det lilla
egot till huvud

fattar

att man menar

allvar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-27 17:23



Bookmark and Share


  HelenaW
Lät hårt
2019-10-29

    ej medlem längre
lycka till med den
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP