Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömmor.





jag har försiktigt lindat in mina
röster i bråten, de hyssjar mig att fly de
har alla mina ben.

jag brusar genom vansinnet i mig jag
plöjer väg för ditt ansikte i mina händer.

du är regn, en vind av tillfälle du
hittar mig alltid trots rummen mellan
oss.







Fri vers (Fri form) av Teddy
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-10-27 20:46



Bookmark and Share


  Rublev
så ömsint och hoppfull!
det vindlar en väg genom bråten och vansinnet
2020-02-19

  Per Teofilusson
Människan: ensamheten och sökandet efter den andre som i sin tur söker efter den andre, dig. Så tappert trots villkoren. Hör Guns & Roses musik och alla åren och faserna som gått frasar i mina öron.
2019-11-18

  kerstin skriver VIP
så otroligt vackert <3
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Teddy