Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uti fullmånens sken synes ulvens tjocka päls ruggigt grå

 

Han gick lös med osthyveln över hennes nakna hud. Smärtan skrek då köttet blottades. - Det ska kännas, viskade han kärleksfullt och smekte hennes kind, det ska kännas. 

Tårar blandade med blod smakar alltid rädsla långt innan jakten är över. Men ingen skulle veta, ingen skulle någonsin förstå. Ingen. För det var bara hon som hörde ulven yla i skogen den natten. 

 

- Känns det nu? frågade han och i samma ögonblick såg hon, att hans päls inte längre var grå. 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-28 13:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört starkt
2019-11-05

    Peter Söderqvist
En text så full av obehag.
Ulven, osthyveln och smärtan når ut ur texten.
Möjliga tolkningar och analogier är många.
Snyggt konstruerat.
2019-10-29

  Nils-Robert
När djävulen dansar och plågar de svaga med ondskans piskor.
2019-10-29

    ej medlem längre
Applåden kommer här, inte för innehållet då det är för grymt för en applåd utan bara för hur väl du använder orden i den.

Tack
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP