Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå till botten med sorgen

Jag ler brett med min mun
Mina ögon är ledsna
Tårarna rinner inåt
Hur ska dom hitta ut

Kanske det är dags att ägna sorgen egen tid
Umgås med det trasiga
Ge tid och rum för det som sårat och trängt mig

Jag vet med mig att min själ är positiv i sin grund
Så om jag går till botten med sorgen
Då först kan jag hämta den sanna glädjen

Då kan jag le med både munnen och ögonen

Fattar mod nu och ger sorgen tid och rum




Fri vers (Fri form) av Sanni
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-28 14:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
ja det är viktigt att ta hand om sig... bra skrivet!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanni
Sanni