Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Närvarons sötma
är inte allom förunnat
att begripa

men om du gör det
- njut




Fri vers av stenhur VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-28 14:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja tack!
Att sitta still
Och ta emot
Tillvarons
kraft det
är när
-varo
Det!
;)
2020-01-05

  marie ohlson
Den smakar ljuvligt om än kortvarigt
2019-10-31

  ULJO
Klockrent
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP