Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett slocknat ljus.


Ensamheten skrämmer mej.
Ensamheten stärker mej.
Ensamheten plågar mej.
Ensamheten lugnar mej.

Mörkret söker mej.
Mörkret finns hos mej.
Mörkret indoktrinerar mej.
Mörkret omsluter mej.

Mardrömmar hemsöker mej.
Mardrömmar väcker mej.
Mardrömmar ockuperar mej.
Mardrömmar glädjer mej.

Mental misshandel är mitt kall.
Mental misshandel är min vardag.
Mental misshandel är en del av mej.
Mental misshandel blöder ej.

Döden är min rädsla.
Döden är min framtid.
Döden är definitiv.
Döden är alltid närvarande.

Ensamheten skrämmer mej.
Ensamheten stärker mej.
Ensamheten plågar mej.
Ensamheten lugnar mej.






Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-10-28 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson