Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden stilla flyr

Färg som torkat
hårdnar trött
leker tafatt
i solens värld

Mörkret som faller
väcker tankar
som aldrig
tänkts

Ljuset väcker lugnet
känslor av frid
väck med det trista
bär leendet in

När tiden stilla flyr
livet jämnas ut
på spelplanen
vars pjäser dött




Fri vers av AjBi
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-29 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi