Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst i natten



Ekar över nattsvart vatten

Lommens ödsliga lockrop
in mot land




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-29 09:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lommens rop är kuslig
2019-10-29

    Lars Gullberg
Man kan nästan ta på bilden du skapar här.

Fint
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP