Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna har svar

Menade för varandra
tror jag du och jag
känns djupt i själen
att jag för dig är svag
som scenen ur en film
med mycket romantik
vår kärlek är äkta
så vacker och drömlik

Menade för varandra
nu och i alla dagar
den rikliga känslan
så tydligt oss behagar
evighetens ljussken
framför oss vi nu ser
min dröm blev verklig
så vacker när du ler

Menade för varandra
nu och för en evighet
att känslorna är äkta
är det bara vi som vet
vi tar och ger på dagen
när natten lägger ut
ger vi av det vackra
och det tar aldrig slut

Menade för varandra
det tror jag att vi är
till något skiljer oss
är jag erbarmligt kär
jag släpper inte taget
om det vackra vi har
tacka ska vi stjärnorna
de har evighetens svar

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 486 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-10-30 06:37



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Underskön kärlekspoesi!
- bokmärker!
2019-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, varma och kärleksfulla ord...mycket fint...
2019-11-02

  Karina"Kia"
Kärlekens vackra i rim och se stjärnorna som stöd in i evighet!
Mjukvackert kärleksdiktad,som är skaldad perfekt!
2019-11-01

  soligajag_1 VIP
Man blir rörd utav dina texter! Dem är så vackra och innerliga . Njuter av varje ord!!
2019-11-01

  Anya VIP
Vackra ord och vacker bild. Att hitta kärleken är stort. Diktarjaget är rik.
2019-10-31

  Solstrale VIP
synnerligen genom allt är perfekt skaldat!
2019-10-31

  överlevaren VIP
Mycket bra och vackert ordat!
2019-10-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
S könt texten klingar
T oppen fint inringar
A llt och oss bringar
R ara ord i svingar!
* Tack för allt som
* via Dig fick så
* bra talande
* vingar...
2019-10-31

  Kungskobran VIP
Kärleken är evig men föremålen kan växla ibland
2019-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar kärleksdikt!
2019-10-30

  DavidM VIP
En dikt som sträcker sig intill och bortom. Väldigt vackert skriftat.
2019-10-30

  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet.
Kärlek när den är stark.
2019-10-30

  Maria Sundelin VIP
Fina ord och tankar
2019-10-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi, varav hjärtat är fullt skriver pennan!
2019-10-30

    Lena Staaf VIP
Tillitsfull varm kärleksdikt.
2019-10-30

  Öknens Ros VIP
Varmt och innerligt om kärleken.
2019-10-30

  Feliaxel VIP
Du förmedlar så fantastiska rader
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO