Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag flyr

jag flyr till berget
en ensam fågel rispar
stadens dova dån




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-29 13:05



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Fascinerande hur någon kan rispa ett ljud!?!? som jag läser det.
2019-10-30

  lodjuret/seglare VIP
Människor ställer sig ibland religiösa frågor. Ber get?
2019-10-29

  Annie b'larsson VIP
Vet inte riktigt vad det är, men jag diggar den här till tusen. Helt underbar.
2019-10-29

  Annie b'larsson VIP
Fly allt elände är det enda man kan göra. Bättre fly än illa fäkta.
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP