Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattbesök

Mellan ränder
av sol och skugga
Över golvets
rödbrokiga hav
av mattor
På väg i riktning
mot henne
med målmedveten
grön blick
kommer någon
smygande
som verkar vilja
just henne någonting




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-29 14:36



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Katter är egensinniga och härliga husdjur!
2019-11-01

  Kungskobran VIP
Churchill lär ha sagt
Katter ser ner på människor
Hundar ser upp till människor
Grisar är som människor
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP