Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag

Du sa du trodde
att tiden existerade
och att den gick att mäta

Till och med
att den gick att
dela in i
större och mindre
enheter
såsom sekel
eller sekunder

du ställde frågor som
"hur mycket är klockan
när den är halv två?"
eller
"Vad är det för dag
på tisdag?"

"Finns tisdag?"
frågade jag tillbaka

" Jag vet inte"
Svarade du.




Fri vers av Anders P VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-29 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP