Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Legenden lyder så här. .. Lyder inte så här... Bokstoff.


Legenden.

En mamma berättar för mig hur jag är som person.
Är det en legend?
Jag hoppas verkligen att det inte är sant.

Men en legend...
Hoppas man då inte att det SKA vara sant?
Ett uns av sanning, massor av fantasi.




Bunden vers av Mim
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-29 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim