Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den frusna myran

Fru myra hon funderar
Hur ska denna vinter gå

Extra vintertäcke kanske
Över stacken att dra på

Herr myra tycker inte det
Vill i stället tända en brasa då

Hur ska det fungera min herre
Av vad ska nu detta bestå

Fru myra är inte alls glad
Du alltid nya idéer ska få

Men om du älskar mig än
Vi blir kanske överens då

Ja vi värmer varandra
När kylan knackar på




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-29 15:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket underhållande och givande läsning med stor behållning i dessa enkla med tydliga konsekvenser av levernet och dess val!
2019-11-04

  M.Eta
Rolig text, kul med lite fantasi!
2019-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och fint rimmat!
2019-10-29

  ULJO
Låter oroväckande med brasan. Men närheten för att få värme är ju en god idé.
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP