Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sova naken med vännen som skriver poesi på sidenhud

 

 

Du säger "bara" vänner, jag tänker no way

så har det aldrig varit

inte med dig, nej

ty för dig finns inga gränser

inga gränser alls

så i de svagaste ögonblick

har jag låtit dig passera mina

även om förnuftet gått i taket

och slagits med min längtan

så jag näst intill blivit galen

av Dig och händer 

mjuka, som vore de fyllda av kärlek

och kroppen som känner mig

så som ingen annan gjort

i stunder då orden viskas

ord, med innebörden 

annan än "bara"

 

 

så No way, vad det nu kan betyda

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-30 02:22



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Du fångar längtan så exakt. I denna text.
"händer mjuka, som vore de fyllda av kärlek" ger mig en aning om att kärleken inte är given.
2019-11-15

  Lars Hedlin
Känslan slår och gränserna tunna ....Vad förväntas och vad vill man??
2019-11-05

    ej medlem längre
Gränsen är hårfin i poesi som i kärlek men lägger 'min' hand i din för denna text där skrivares hand borde stanna upp och med trygghet famna din huds böljande värme istället för att bara irra omkring.

Tack
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP