Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart tog han vägen

Uttryck: 27
Vart tog min lillebror vägen
Astronauter
Han med
Handen i ansiktet. Vi är påfåglar
Vi
Det var.
I onödan. Min storm var fri.
Inom vissa gränser. Skakar jag
Över en jord
Men mina steg
Blad och blommor
Snår och taggbuskar
Du ser som jag har letat!
I skuggan intill
vissnar vi alldeles stilla

Bar mitt skäl.
Brukade kroppen lyda?
Lyda dessa ängsliga rader
Osäkerheten ökar
Bland de maktlösa
Kors. Varför stirrar dockor
Eller att skapa dem ur träd
Från tomma luften.
Mina händer är kalla
?våra tiders Klara vindar
?susar i mig
?skulle aldrig
Övertyga dig




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-26 17:34



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
läser gärna dessa rader.
2022-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams