Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förra två var vulgära 3? kär

rädd att det är idag som är den nya dagen
kul att du följde med

mina barn har slagkramper i magen
det var -apem som gjorde modulen färdig

trigger 1

C is passive (true)




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 04:35



Bookmark and Share


  Charles Abrams
blev utvald! Det gillar vi :)
2019-11-08

  SatansSon VIP
udda. frän.
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams