Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vande vi oss någonsin vid det


Vande vi oss
- Kanske inte
Fann vi oss i
- Kanske inte
Förändrades något
efter hand
- Kanske inte
Lät vi det vara
- Kanske inte
Var någonting
förändrat
- Kanske
kanske inte
Upphörde hjärtats slag
- Kanske
Upphörde andningen helt
- Kanske det

Kanske,eller,eller kanske åndå
Vad är det som är så svårt att
förstå




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-30 08:02



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kanske de kanske
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP