Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridlyst

Vila i frid
stod att läsa
i min tabloid
Fick mig att
tänka på tid
som är här
och nu
Och den
som kommer
sedan
När man
vandrat hädan




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-30 08:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var förberedd!
Jesus kommer!
"De som var redo gick in" heter det i Skriften.
2019-10-30

  DavidM VIP
Rader som bjuder in till reflektioner.
2019-10-30

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken bra rubrik!
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP