Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest VIII

vart går jag när hundra röster skriker
i skärande dissonanser i huvudet?

vem tar bort ångesten
som gör det svårt att andas?
vem håller om mig om natten
när jag vaknar badande i svett?

vem tar min hand
när demonerna kommer krälande ur alla hörn?
vem hjälper när jag sover dåligt flera veckor i sträck?

tror du att du vet vad ångest är?
sån ångest att man vet hur det känns
när man börjar skära sig och varför man gör det

hur underbar den fysiska smärtan är
och hur den täcker över själens smärta
som ett vackert, vitt täcke -
som nyfallen snö




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-11-02 00:05



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En behandlingsmetod som kan fungera
åtminstone tillfälligtvis
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP