Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tycker att livet ibland är som att "gå på lina".


Gå på lina!

Man måste gå rakt fokusera på en punkt långt därframme.

Starka ben är ett plus, inte en alltför stor stuss.

Balansen måste vara på topp, träna, träna, aldrig ge opp.

Om man lyckas gå till linans slut, då får man andas ut!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 13:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ständigt denna strävan!
Bra skrivet.
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP