Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hänga med!

Kanske klänga med?
Vi har hängt så mycket tillsammans i våra liv.

Vi hittar små guldkorn i vardagen.
Visst har vi ridit ut våra stormar.

Men nu har det stillnat i våra själar.
En dörr står på glänt, vi tittar nog in.

Lär oss något nytt och upplever glädje.
Man kan om man vill, det är så sant.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-30 13:36



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ge mig lite av din positivism, härlig text!
2019-11-02

  Niliboy
Ja, så är det nog om man inte stelnar i känsloregionen! Fint skaldat!
2019-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP