Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seriösa förhållanden


förutsätts utav total manlig trogenhet
lydnad, kärlek, åtrå

kvinnans fullständiga frihet
fåendes variation og rikedom

ju mer hon njuter
ju fullkomligare blir förhållandet
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-10-30 14:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som gjort för kvinnliga
Psykopater att anamma
Dom ska ha allting
Andra ska ha ingenting?



2019-10-31

  Gunnar Hilén VIP
Ojämlikhetens rockad OCH fortlevnad. Erbarmligt ! Skit !
2019-10-30

  Öknens Ros VIP
Extatisk hängivenhet.
2019-10-30

  HelenaW
Så sant ;)
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP