Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

is it not your day?

Är det inte din dag? (översättning av DeepL.com)

Försenat, bogserande en rostskadad Saab,
där många drömmar och äventyr är vridna
från en ung pojkes grälande petulens...

Grus knarrar under ett par kalnande däck
rinnande skrik till en nedåtgående skuldsättning.
som tyst sprutar ut ur en trasig plånbok.

Vilken present i rätt tid till ett tomt kylskåp,
i korridoren en växande hög med tvätt.
som otåligt stinker av illaluktande avsikt.

- - - - - - En "döende" familjebil kan driva ett barn till att växa eller bli ledsen.

Belatedly, towing a rustworn Saab, where
many dreams and adventures are wrenched
from a youngster's brooding petulence...

Gravel crunches under a pair of balding tyres
gutteral screaming to a downbeat of debt
spewing silently from a tattered billfold.

What a present timely to an empty fridge,
in the hallway a growing pile of washing
impatiently reeking of malodorous intent.

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av crypticbard
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crypticbard
crypticbard