Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BESINNA DIG




Bunden vers (Rim) av Sandra Hjärtedal
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-30 20:43



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Himla snyggt. Bra.
2020-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal