Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt inre rum, uppe på


Vallen



Att något som finns där
långt in i minnet, kan hoppa ut
och sätta tårar i rullning

utan förvaring

Hur känslorna spränger i bröstet
samtidigt som man försöker

vara oberörd.

En plats man spenderade sina
barndomssomrar vill man

ha orörd,

inte förstörd eller igenvuxen.

Den timrade stugan är mitt ankare,
mina drömmars oas.

Där ska jag möta Dig

när jag dör.


Helena 2019-10-30




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-30 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt öppet ärligt!
2019-11-05

  Rise Little One
En ärlig observation av sitt inre barn.
2019-10-31
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW