Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv


Löv massor av löv, torkade löv, klargör att
hösten är på upphällningen
för en annan tid
mörkrets och kylans tid

Skiftningen är som livet,
det kommer ur jorden, knoppas
blomstrar, vissnar för att till slut
ramla ned och förmultna
och åter bli jord




Fri vers av AA VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-30 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP