Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökare

Under vår jordevandring
söker vi sammanhang i vår närhet
som motsvarar vår livshållning

Vi vill helt enkelt bli sedda och bekräftade
för den vi är, vi behöver relationer
vi behöver varandra
vi behöver känna tillit

I vår urbana tid
då banden till familj, till orter
så sakteliga lösts upp

Står vi ensamma

Vi blir sökare




Fri vers av AA VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP