Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fakta om Buraq https://sv.wikipedia.org/wiki/Buraq


Sagodjuret Buraq fick ett viktigt uppdrag

Sagodjuret Buraq
har inbyggd gps i pannan
hans vingar är gjorda av stål
och ögonen har lasersikte

Sagodjuret Buraq
har böljande svarta lockar
det är äkta Remyhår från Indien
60 st extentions för en femhundring
på Let's deal
fillerssprutorna i läpparna
fick han på köpet

Sagodjuret Buraq
har kvinnohuvud
och stjärt som en påfågel

han är rask och legendariskt sagolik
helt fantastisk på alla sätt och vis!

en gång fick han i uppdrag
att föra någon mycket viktig
från tempelberget och upp
till de sju himlarnas sfär

Där blev han kelad av Gabriel, Isa
och Mose och alla de andra
som vaktade och hade tråkigt

idag hänger han mest på arabiska halvön
och tittar på när folk blir piskade
för skitsaker




Fri vers (Fri form) av Lili B VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-30 22:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Sällsam är den upplevelse som kallas äventyr. Ändå är väl det riktiga äventyret 'att ha tråkigt', precis innan 'förlustelserna' börjar. Utan pausen, då det finns tid att just 'ha tråkigt', hur skulle det då alls kunna 'starta' något?
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP