Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M är alkoholist. Men dricker väldigt sällan. Men ibland som tröst


Kanske har druckit

Jag behöver inte veta
Jag vill inte veta

Bördan av oro
Bördan av kontroll
Har flugit iväg på lätta vingar
Jag känner mig lättare

Jag älskar dig
Men jag äger dig inte

Jag vill inte lägga på dig skuld

Jag vill inte känna skam
Av mitt kontrollbehov


Jag känner mig lätt
Mina tvivel är borta
Min oro är borta.
Jag vet att du klarar dig
Du måste klara dig
Utan mig




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-31 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP